MOTOKRZR K3 på vei

Lekker foldemobil med HSDPA og 3G.

Motorola slo til med en pussig skyvemobil på første dag av 3GSM-messen i Barcelona, men produsenten hadde også andre ess i ermet.

LES OGSÅ:

MOTOKRZR K3 er oppfølger til modellen KRZR K1 (hva skjedde med KRZR K2?). Skjermen på utsiden har fått en aldri så liten oppussing, men utover det er designet mer eller mindre identisk med forgjengeren.

HSDPA tar av.

3G ble aldri så populært som mange hadde håpet på, men nå er det HSDPA som er den store snakkisen. Teknologien omtales ofte som super 3G, og åpner for superrask nedlasting av data til mobiltelefonen.

MOTOKRZR K3 er utstyrt med både 3G og HSDPA, men EDGE er av en eller annen grunn utelatt. Et VGA-kamera på fremsiden av telefonen åpner for videosamtaler med andre som har mobiltelefon med 3G-funksjonalitet.

Den to tommer store skjermen har QVGA-oppløsning, noe som gjør at du fint kan bruke mobilen til å kikke på videosnutter.

Telefonen har et minne på 64 MB tilgjengelig, noe som er alt for lite, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD. Så da er alt i orden på kapasitetsfronten.

Du kan overføre filer til og fra telefonen via USB, og blåtann er på plass slik at du enkelt kan kommunisere trådløst med andre mobiltelefoner i nærheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

MOTOKRZR K3 vil dukke opp i butikkhyllene omtrent samtidig med at snøen sier takk for seg. Prisen er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

Kilde: engadget