Motemobiler fra Samsung

Motemobiler fra Samsung

Handleliste og kaloriteller.

Publisert

Samsung hevder de har funnet svaret på hva kvinner vil ha, og lanserer to mobiltelefoner rettet mot den feminine delen av befolkningen.

Telefonene har begge handlelisteprogram, en funksjon som foreslår en duft (parfyme antar vi) basert på hva du spiser og drikker. Og for å fullføre klisjéen: Kaloriteller.

Felles er også et kamera på to megapiksler, musikkspiller, støtte for minnekort av typen microSD og blåtann. Det er først og fremst designet som skiller dem:

SGH-L310.

Klapptelefonen kommer i svart og gull og har en S-formet hengsel i åpen tilstand (se bilde). Kameraet på baksiden er dekorert med glitter og stas. I tillegg har den diverse mønstre og skjulte ikoner for inkommende samtaler og meldinger.

Du surfer på nettet med GPRS eller EDGE og overfører filer med USB 2.0. Skjermen har en størrelse på 1.8 tommer.

SGH-L320.

Også en klapptelefon, men med et mye rundere design. Kommer i to farger og har også GPRS og EDGE, men kun USB 1.1. Skjermen har en størrelse på 1.9 tommer.

SGH-L310 vil koste 240 euro, mens GH-L320 vil koste 220 euro.

Kilde: gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer