Mobilen som kan brukes til alt

Skrem bort mygg, hold videokonferanser, ta bilder i høy oppløsning og skriv SMS i fred.

Sharp SH903i er en mobiltelefon med så mange merkelige egenskaper at at ringefunksjonen er det siste vi ville tatt i bruk.

LES OGSÅ:

For de paranoide.

Telefonen kommer fra japanske NTTDoCoMo, og produsenten har lagt vekt på å lage en mobil som tar vare på privatlivet. For eksempel er den utstyrt med et privacy filter, som gjør det umulig for andre å titte inn på mobilskjermen fra siden. Perfekt for deg som sender mange tvilsomme meldinger i offentlige rom, eller ser snuskete filmer på bussen.

For å logge inn på telefonen kan du benytte deg av ansiktsgjenkjenning. Dermed er du sikret at ingen uvedkommende får tilgang til mobilen ved for eksempel å snike til seg PIN-koden din.

Bra for øynene.

Telefonen er utstyrt med en lyssensor som ligner på den du finner i LCD-tver. Sensoren vil registrere lysforholdene i omgivelsene rundt deg, og justere lysstyrken på skjermen deretter.

Takket være et minnekort av typen SD kan du få opp til 2 GB minne å boltre deg på. Her kan du lagre bildene du knipser med kameraet på tre megapiksler, videosnutter og mye mer.

Skjermen har en størrelse på 2.8-tommer, en oppløsning på 240x400 og kan vise 262.000 farger. Mobilen har også et kamera du kan bruke til videokonferanser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Musikk og mygg.

Som om ikke det var nok kan du også bruke SH903i som musikkmobil, og den lover å underholde deg i hele 50 timer før den krever lading.

Den artigste funksjonen er likevel programmet som skremmer bort mygg, ved å sende ut ultrasonisk lyd.

Telefonen har dimensjonene 108×50×20 millimeter og veier 120 gram. Du kan velge mellom fargene blå, svart, hvit og rød. Dessverre må du til Japan for å sikre deg et eksemplar... Hvorvidt den fungerer i nettet her hjemme er ikke kjent.

Kilde: NewLaunches