Mobilen som dreper kameraet?

For 1,5 år siden var 5 Megapiksler omtrent det beste du fikk på digitalkameraet. Nå får du det i mobilen.

Jada, vi vet at det er andre ting enn antallet megapiksler som avgjør om bildet blir bra. Den unike fordelen med mobilen er imidlertid at du alltid har den med deg, mens kamereat ligger igjen hjemme.

LES OGSÅ:

Så når du likevel kommer til å knipse bilder på et hvert party du klarer å snike deg inn på, ja da må du selvsagt ha det beste. Og akkurat nå ser det ut til å være LG KG920, for mens de nærmeste konkurrentene har 3,2 Megapiksler, ja så klinker altså LG til med 5.

Fet skjerm.

Skjermen er på hele 2-tommer og siden den har 4 x zoom og kan rotere hele 180 grader vil det si at du kan ta fete bilder selv i de mest unevnelige situasjonene.

Mange mobilkameraer sliter for øvrig med elendige blitzer, så det blir spennende å se om LGs patent fungerer bedre enn vi er vant til.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av mobilen!

LG-modellen har også videofunksjon, og som et lite spark til Finland tar LG-en hele 30 frames i sekundet mot Nokias 25.

Som vanlig får du også blåtann og MP3-funksjon, det viktigste er nok likevel at den takler SD-minnekort. For skal du lagre bildene i maks oppløsning holder ikke interminnet på 8 MB lenger enn 1,5 bilde. Heldigvis fås SD-kort på 4 GB nå til cirka 800 kroner, og dette bør være obligatorisk på en slik mobil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

KG920 sendes til butikkene nå, og vil koste ca. 6700 kroner uten binding.

Spesifikasjoner.

2-tommers LCD, 240 x 320, 262 000 farger. Mål: 108 x 50 x 18 mm. Samtaletid og standby: 3 timer og 180 timer. Vekt: 130 g.