Mobil i en klokkereim

Mobil i en klokkereim

Kan en mobiltelefon bli noe mindre enn dette?

Publisert

Vi kunne ha snakket om mobiltelefonens utvikling, fra vårt første møte med den enorme kassa som måtte fraktes rundt med trillebår, og helt fram til i dag, der mobilene er så små at vi ender opp med å ringe etter dem for å finne dem igjen.

Men vi gjør ikke det. I stedet hopper vi rett til på sak og introduserer mobiltelefonen som er formet som en klokke. Er det slik mobilene vil se ut i framtiden? Armbåndsur?

Den nye mobilklokken markedsføres som et mesterstykke som har alt. Den kombinerer anvendelig design med trådløs kommunikasjon, og den kan brukes både som klokke eller som lekkert halskjede.

Helt trådløs.

Mobilklokken fungerer via blåtann med innebygget mikrofon. Og du kan også laste den med musikk og spille av MP3 - eller MP4-filer.

Den har videre innebygget trådløst nett, noe som betyr at du alltid vil ha e-post og Internett tilgjenglig rundt håndleddet.

Av andre multimediafunksjoner kan nevnes et 1,3 megapikslers kamera og videokamera. Og ved siden av støtte for GPS, kan du også bruke den til SMS og MMS.

Framtidsmobil?

Det er kanskje enda en liten stund til folk vil kaste mobilen i veggen til fordel for et slikt design. Vi kan jo bare ane hvilken utfordring det for eksempel vil være å skrive SMS på et rundt display med én hånd.

Men for backpackere, syklister og andre som trenger en hendig løsning, kan nok en slik utforming fungere utmerket.

Prisen på klokken er ca 850 kroner ekls. porto og avgifter.

Kilde: chinavasion.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer