Mobiado Luminoso

Luksusmobil med lysende taster.

Mobiado er er kjent for å pimpe opp mobiltelefoner til det ugjenkjennelige. Denne gangen har de laget en telefon de hevder er verdens første luksusmobil med 3G.

LES OGSÅ:

Telefonen har fått navnet Luminoso og er dekket av pynt og stæsj fra topp til tå. Knappene er laget av safirer og rustfritt stål og selve kropppen er aluminium. Tastene er utstyrt med blå LED-lys på baksiden som lyser opp telefonen og får den til å se dyr ut.

Ikke bare pen å se på.

Til å være en designmobil er Luminoso overraskende kraftig utstyrt. Her finner du blant annet et kamera på 2 megapiksler i tillegg til et eget kamera på fremsiden for videosamtaler. Skjermen har QVGA (320 x 240)-oppløsning og blåtann og USB er på plass for overføring av filer. Telefonen er også utstyrt med musikkspiller og lydformatene som støttes er MP3, MP4, eAAC+ og AAC.

Det integrerte minnet er på fattige 6 MB, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD. Disse finnes i størrelser opp til 2 GB.

Luminoso har mange likheter med Nokia 6233. Mobiado har med andre ord nok en gang tatt en standard mobiltelefon og kjørt den gjennom designmølla.

Prisen er ikke kjent enda, men med tanke på at tidligere modeller fra Mobiado har kostet godt over 10.000 kroner, vil nok Luminoso legge seg på omtrent samme nivå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: slashphone