<B>FOR THE KIDS?</B> Microsofts påståtte, kommende mobiltelefoner ser ikke akkurat ut som de er laget for dresskledde forretningsmenn, men kanskje mer for ungdommer som kler seg ut som dresskledde forretningsmenn på skoleballet. Foto: Gizmodo
FOR THE KIDS? Microsofts påståtte, kommende mobiltelefoner ser ikke akkurat ut som de er laget for dresskledde forretningsmenn, men kanskje mer for ungdommer som kler seg ut som dresskledde forretningsmenn på skoleballet. Foto: GizmodoVis mer

Microsoft-mobilene ser ungdommelig ut

Men når kommer de?

Microsoft er ikke nye i mobilbransjen, de har tross alt stått bak utviklingen av et av de eldste mobil-operativsystemene som finnes - Windows Mobile.

LES OGSÅ:

Foreløpig har de likevel styrt unna de harde pakkene, og konsentrert seg om mykvaren. Ifølge Gizmodo er det snart slutt på det.

Rosa skilpadde

Mobiltelefonprosjektet har angivelig fått det heller feminine kallenavnet "Project Pink", og telefonen du ser på bildet og lenger nede i artikkelen heter "Turtle" ("skilpadde") og "Pure" ("Ren").

Så langt høres dette nesten ut som en forsinket aprilsspøk - skilpadde? -, men Gizmodo forteller videre at mobiltelefonene vil bli produsert av Sharp, som tidligere har laget mobiler for det amerikanske mobilmerket Danger. Noen av de såkalte Sidekick-modellene befinner seg for så vidt ikke så langt fra designet du ser her, som har fått noen til å mene at disse Microsoft-modellene er neste kapittel i Sidekick-historien.

Microsoft-mobilene ser ungdommelig ut

Danger eies nemlig nå av Microsoft, som kjøpte selskapet for snart to år siden.

Ungt potensiale

Både Sharp og Microsoft vil ha navnene sine på mobilen, og Turtle og Pure vil angivelig sikte mot samme segment som Sidekick, altså tenåringer og personer som fortsatt skulle ønske de var tenåringer (ja, vi ser på deg, Robbie Williams).

Begge modellene har fulltastatur. De kommer ifølge Gizmodo ikke til til å kjøre Windows Mobile, mens Cnet mener at, jo, de kommer til å kjøre Windows Mobile 7.0.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alt etter hvem en tror på, er telefonene så mye som et år unna. Det er ikke umulig at det vil skje ting med designet i løpet av den peridoen, men enn så lenge kan du la deg skremme eller la deg imponere av bildene under.