Metal Pen: Ut med blekkansiktene

Kulepenna er ikke hva den en gang var. Takk og pris for det.

Framtida her her!

LES OGSÅ:

Det skyldes ikke romferjer, HDTV, trådløst internett eller skjeer som skifter farge.

Det skyldes Grand Illusions blekkløse kulepenn.

Blekkløs.

Endelig kan distre professorer og fintfølende kunstnere og tenkere si farvel til blekkflekker på pinlige steder på cordfløyelsbuksene sine, for med Metal Pen er blekken en saga blott.

Den åtte centimeter lange pennen ser kanskje normal ut, men inni er den et veritabelt freak show. For når du skrur av korken vil du se at selve kula simpelthen bare er en metallkule.

Metallspiss.

Denne metallkula består av en spesial legering som "drysser" små biter metall på papiret, som så fester seg på overflaten. Metal Pen kan brukes på de aller fleste papirtyper, som på eksempelet over, der det er skrevet på helt vanlig papir.

Selve skrifta ser ut som noe som kommer fra en gråblyant, men den lar seg ikke viske ut, og vil heller ikke flyte utover papiret.

Ettersom det ikke finnes blekk i penna finnes det heller ikke noe som kan tørke ut, og derfor skal denne fint kunne vare i 25 år - og vel så det.

I riktig gamle dager.

Teknikken bak Metal Pen er ikke ny, og selv poppiser som Leonardo da Vinci og Rembrandt har brukt liknende penner. Forskjellen fra da og nå var at pennene ble brukt på spesialbehandlede papirflater, og, naturligvis, at verken da Vinci eller Rembrandt hadde tilgang til tastatur, PC og Internett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg husker jeg skrev med penn en gang i 2001, men skrifta var like uforståelig som en legeresept. Dere forstår hvor jeg vil.

Prisen på Metal Pen er rundt 200 kroner (uten moms og frakt).

Kilde: Gizmodo