Mer mer mer

Kjendisene flokker seg til bling som fluer til kulort. Og det kan du sitere oss på.

Nylig ble LGs relativt ferske musikktelefon, FUSIC, relansert i en ekstremt blingifisert utgave, der det knapt er mulig å se hvor juggelet slutter og telefonen begynner.

LES OGSÅ:

Eksklusivt kalles det.

Dette er glamour for viderekomne, og det er også derfor de få eksklusive eksemplarene i hvitt kun blir auksjonert bort på stedet hvor selv bestemødre bruker penger om dagen - eBay.

Den foreløpige prisen på telefonen som ligger ute nå er 3100 dollar, eller cirka 20 000 kroner, men auksjonen avsluttes ikke før i morgen og vi har ingen tro på at det slutter her. Pengebingen til bling-folket er som kjent ubegrenset - helt til neste børskrakk.

Kjendisprodusent.

Telefonen er velsignet og signert av stjerneprodusenten og platesjefen Jermaine Dupri, kjent for å være like stor i kjeften som en kobraslange som sluker et pinnsvin.

FUSIC, eller LX550 som den kalles blant butikkpersonale og på prislister, vil naturligvis også selges i en betraktelig mer folkelig utgave, som du kan se bilder av til venstre (trykk på bildene for store versjoner!).

Forsiktig på innsiden.

Den har ganske beskjedne spesifikasjoner, som vil si 1.3 megapiksel kamera, blåtann, 23MB internminne, en skjerm med 65 000 farger og standardoppløsning på 176x220 piksler, chat-funksjon (AOL, MSN, Yahoo), og en vekt på ikke fullt så beskjedne 119 gram. Telefonen tar også ekstra minnekort i form av mini-SD, slik at du kan ta med deg musikksamlinga over alt der mobilen din ferdes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det fine med telefonen er at den har et iPod-liknende scrollhjul og innebygget FM-sender, slik at du kan sende musikken til radioen i bilen eller musikkanlegget i stua. Eller til naboens radio hvis du ønsker å tilføre den møkkamannen litt musikalsk dannelse.

Prisen på FUSIC er rundt 2400 kroner.