Mer bling fra Nokia

Nokia med designversjon av en designtelefon...

Nokia har latt seg forføre av designeren Giambattista Valli og utviklet en spesialversjon av Nokia 7373 i anledning Fashion Week i Paris. Telefonen er en del av Nokias etter hvert så berømte kjærlighetsserie (L’amour).

LES OGSÅ:

En liten oppussing.

At en telefon kommer i såkalt Special Edition betyr egentlig ikke mer enn at den har blitt malt i nye farger og utstyrt med forskjellige ringetoner og bilder.

Poenget i dette tilfellet er å gi telefonen et eksklusiv utseende som gir deg respekt blant motefolket. Ingen her i redaksjonen har noen gang hørt om Giambattista Valli, så vi antar vi ikke er i målgruppen.

Nokia 7373 Special Edition er utstyrt med backstage pass og en video som gir deg et innblikk i hvordan dagen til Giambattista Valli fortoner seg. I tillegg får du med litt bling bling i form av en bæresnor med en hodeskalle på enden. Matchende bæreveske følger også med.

Telefonen kommer i to ulike farger og har en prislapp på rundt 2.300 kroner.

Samme gamle regla.

Utover Giambattista Valli-effektene har telefonen de samme spesifikasjonene som originalen. Det vil si en skjerm med en oppløsning på 240 x 320 piksler, et kamera på to megapiksler, støtte for minnekort av typen microSD og EDGE.

Mobilen skal etter sigende dukke opp i løpet av mars, men vi tviler på at den finner veien hit til Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: newlaunches