Medion Swarowski er krystallklar

Paris? Paris, kan du høre oss? Vi har laptopen din her! Neida, neida, den er ikke fetende!

Nok en gang samarbeider Coop-kjeden med Medion om et tidsbegenset tilbud. Denne gangen er det noe såpass spesielt som en ultraportabel bærbar der målgruppen er jenter - eller for så vidt hvem som helst som ser verden i et rosa skjær og har en forkjærlighet for alt som glitrer.

LES OGSÅ:

Medions Swarowski-modell - etter krystallene på lokket - hintet vi om tidligere denne måneden, og fra i dag er den altså å finne i dagligvarehandelen.

Få kjøpere?

Vi kan mene mangt om Medion og Coop, men de beviser om ikke annet at de er modige ved å putte denne PCen i hyllene. Ikke mange tar sjansen på å treffe i et såpass smalt marked, og konkurranse har de også. Da tenker vi egentlig ikke på alle PCene i sort og grått, men på Apples MacBook som i likhet med Medion Swarowski er priset til rett under ti høvdinger.

Vi begynner som vanlig med skjermen, og den er kort sagt meget god. Skjermen har kontrastbelegg, noe som i tilllegg til at den naturligvis får god kontrast også gir oss fine farger. Innsynsvinkelen er - som på bærbare flest - derimot ikke noe å rope hurra for, men dette pleier ikke å være noe problem. Ser vi nærmere på spesifikasjonene har skjermen 1280 x 800 punkter, noe som må sies å være en god oppløsning for en 12,1-tommers skjerm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan lese hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide Data.