Maksimalt minimalistisk

Maksimalt minimalistisk

Nytt digitalkamera er ikke større enn et kredittkort.

Publisert

Du vet aldri når de gode bildene dukker opp. Du tusler rundt i skogen på din ukentlige søndagstur og plutselig står den der, rett foran deg. Elgen. Du hadde aldri sett en elg før.

Det var da du skulle hatt med deg det kameraet, det som ligger og støver i nederste skuff, nettopp fordi det er for tungt til å bli drasset på. Svosj. Der løp elgen.

Blink.

Det er viktig å ikke la de gode blinkskuddene gå fra deg, noe et nytt digitalkamera også skal sørge for at de aldri mer vil gjøre.

Det er nemlig så lite at det muligens kan gjemmes i en lommebok, og dermed vil det bli lettere å bringe med seg.

Kraftplugg.

Og er det noe naturen har lært oss, så er det at størst ikke nødvendigvis er best. Til tross for miniformatet, er det kraftig nok til å kunne ta bilder i kjempeformat.

Kameraet har 10.1 megapiksler, og hadde du hatt med deg kameraet, kunne du sett elgen i et format på 3648 x 2736.

Det er også utstyrt med 3x optisk zoom, ergo skulle det være mulig å fange elgen uten å måtte kjenne den puste på deg samtidig som du knipser.

Andre fakta:

Bildestabilisator, automatisk eller manuell bildeinnstilling, digital MPEG-4- som lar deg ta opp film med en oppløsning på 848 x 480 piksler og 12 MB innebygget minne, kameraet støtter også SD/MMC-kort.

Prisen på minikameraet er ca kr 1550 ekls. porto og avgifter.

Kilde: hammacher.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer