Luksus med (minimal) hjerne

Mobiados nye vidunder er laget av tre og gull.

Luksusmobiler kjennetegnes ofte av lekkert design, men heller slappe spesifikasjoner. For deg som fortsatt vasser i penger til tross for finanskrisa er det imidlertid ingen grunn til å fortvile: Man er jo fortsatt det man kjøper.

LES OGSÅ:

Mobiado Professional

Det første du legger merke til på EM-serien er naturligvis at deler av chassiet er av tre, lekkert dandert med aluminiumskanter og dynket i gull.

Heldigvis slipper du den kryssfineren du har i møblene dine, her er det kun brukt hele trestykker som forhåpentligvis er like solid som Mobiado skryter av. Legg forøvrig merke til at skruene som holder mobilen sammen, i likhet med knappene og motivet på baksiden er i 24-karats gull.

Ikke noe teknomonster

På innsiden finner du mer enn på mange andre luksusmobiler, men hvorvidt du klarer å imponere dine mest fanatiske mobilvenner er en annen sak.

Operativsystemet er Symbian 40 versjon 5, og i tillegg til 3G-funksjon får du et 2 MP-kamera med videofunksjon, 1 GB internminne, blåtann, og en 2 tommers skjerm på 320x240 piksler. Et praktisk trekk er også at lading, samt overføring av musikk og video til og fra mobilen kan gjøres via en standard micro-USB kabel. (Trykk her for mer info)

Fristet?

Da er det i så fall bare å spare. Prisen er ennå ikke fastsatt, men denne lekkerbiskenen blir antagelig langt dyrere enn du liker å tenke på.

Sjekk også den norsk-designede supermobilen Thomas Heyerdahl har laget sammen med Nokia.

Test av mobiler du faktisk har råd til får du her.