Logitech Harmony One

Logitech Harmony One

Kan erstatte 15 fjernkontroller.

Publisert

Logitech lanserte i dag Harmony One - en universal fjernkontroll med trykkfølsom fargeskjerm.

Produktet gjør det mulig å styre det elektroniske utstyret i stua di med én enkelt fjernkontroll. Dermed blir det raskt mye ryddigere på stuebordet.

I følge pressemeldingen er skjermen utstyrt med såkalt kapasitiv teknologi, som reagerer på små elektriske ladninger fra fingertuppene. Teknologien skal være mer varig sammenlignet med andre trykkfølsomme skjermer som reagerer på fingertrykk.

Fjernkontrollen kan programmeres til å vise ikoner til kjente TV-kanaler på skjermen, slik at du raskt kan velge ønsket kanal.

Tastene er delt inn i fire forskjellige soner: nummer, tradisjonell DVD kontroll, D-pad med volum og kanal opp/ned og menyknapper på skjermen. Hver tast er individuelt formet med et følbart stikkord slik at du ikke trenger å se ned for å finne riktig tast. Praktisk i mørket!

Harmony One gjør det lekende lett å gjøre stua klar til filmvisning. Alt du trenger å gjøre er å for eksempel trykke på "Watch DVD", og den vil skru på utstyret i riktig rekkefølge.

Fjernkontrollen blir tilgjengelig i butikk i februar med en veiledende utsalgspris på 250 euro.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer