LiveScribe SmartPen er smart

LiveScribe SmartPen er smart

Gjør det enklere å ta notater.

Publisert

LiveScribe SmartPen en penn som skal gjøre det enklere å holde orden på notater du tar under en forelesning. Det finnes digitale penner som, med vekslende hell, lagrer det du skriver, men LiveScribe tar det hele ett skritt videre.

Pennen er nemlig i stand til å linke lydopptak til notatene dine. På den måten trenger du bare å tappe to ganger et bestemt sted i teksten, og den tilhørende lyden vil spilles av.

En av fordelene med løsningen er at du ikke trenger å skrive ned hele setninger. I stedet kan du skrible ned stikkord, og heller konsentrere deg om hva som blir sagt i timen.

Du kan overføre notatene til PCen og sende dem videre på e-post, slik at også andre får glede av dem. Det er bare å trykke på teksten med musepekeren og lyden vil spilles av.

Ekstraprogrammer.

Selskapet vil gjøre diverse ekstraprogrammer tilgjengelig for nedlasting. For eksempel finnes det et program som leter opp definisjonen til et ord når du skriver det ned, og presenterer resultatet på pennens OLED-skjerm.

Pennen kan ta opp 100 timer med lyd før du må begynne å slette.

Spesialpapir.

Den eneste ulempen er at du må skrive på et spesielt papir, men LiveScribe lover at det ikke kommer til å koste så mye mer enn vanlig papir.

Livescribe Smartpen kan forhåndsbestilles nå. Prisen er ventet å havne på rundt 1.100 kroner. Foreløpig sendes det ikke utenlands, men du kan se etter den på ebay tidlig i 2008.

Så spørs det bare om den fungerer like bra som Livescribe hevder. Vi venter i spenning på de første testene.

Trykk PLAY for video!

Kilde: LiveScribe

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer