Live! Cam Optia AF har autofokus

Creative hevder de setter ny standard for webkamera-teknologi.

Kvaliteten på dagens webkamera er ikke den beste, men med tanke på at mange av oss sitter foran datamaskinen i slåbrok og med håret til alle kanter er det kanskje ikke så farlig.

LES OGSÅ:

Avansert webkamera.

Men nå begynner det å ligne på noe. Creative lanserte i går Live! Cam Optia AF, som de hevder er verdens første webkamera med innebygd autofokus-teknologi. Det vil gi skarpere og mer nøyaktige bilder. Videre har kameraet en CMOS-sensor på to megapiksler som gir mulighet for videoinnhold i en oppløsning på 1600 x 1200 piksler.

-Kameraets enestående bildekvalitet og våre innovative lydteknologier gjør det mulig å ha videosamtaler og dele informasjon mer naturlig enn noensinne. Installasjonen krever ikke driver, noe som gjør at kameraet er klart til bruk bare ved å koble det til pc-en, sier Jan Hvidberg, Nordic Product Manager hos Creative i en pressemelding.

God talekvalitet.

Takket være produsentens Live! Audio-teknologi skal du dessuten kunne snakke med andre via internett uten å plages av bakgrunnsstøy. Med den medfølgende programvarepakken kan du ha mye moro med å plassere briller, bart og hatter på deg selv, og Creative lover også stemmeeffekter. Vi krysser fingre for at det er mulig å snakke med Darth Vader-stemme.

Creatives nye vidunder dukker opp i butikkhyllene fra midten av april, og veiledende utsalgspris er 1.099 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Pressemelding