Lite nytt fra Sanyo

Endelig noen som tenker veldig smått.

Det er fortsatt vanskelig å vite hvor små dingser kan bli før de forsvinner inn i deler av klærne (eller kroppen) som ingen ante eksisterte.

LES OGSÅ:

Lett som luft.

Sanyos nye MP3-spiller, DMP-M400SD, utfordrer minimalismen med en vekt på bare 29 gram. Det er mindre enn ånden din veier etter en nattlig porsjon med kebab.

Den japanske elektronikkgiganten har dessuten sørget for å gi bort det meste av innholdet i spilleren i navnet. "DMP" står som de fleste sikkert vet for Digital Music Player. Ingen bomber der, med andre ord.

Da gjetter du kanskje at "SD" står for Secure Digital, som er minnekortstandarden som benyttes på denne spilleren.

Ett batteri.

DMP-M400SD støtter MP3 og WMA-formatene, og klarer 12 timers avspilling på ett enkelt AA-batteri. Den japanske prisen på rundt 400 kroner er langt fra avskrekkende, men det vi virkelig liker er designet.

Den likner ikke på så mye annet vi har sett, og vi har hatt øynene åpne en god stund nå. Det er smart gjort — det nytter ikke å kopiere Apple hvis du har tenkt å slå Apple.

Forhåpentligvis vil Sanyo derfor også sørge for at spilleren når Europa, og ikke forblir en godt bevart hemmelighet blant noen få utvalgte i Tokyo.

Kilde: Techeblog

Artikkelen fortsetter under annonsen