LG Voyager har to skjermer

En på utsiden og en på innsiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Apple åpnet for en ny type mobilopplevelse da de lanserte sin iPhone, og nå følger konkurrentene etter på rekke og rad med lignende løsninger.

LES OGSÅ:

Mobiloperatøren Verizon Wireless presenterte denne uka tre nye mobiltelefoner for sine kunder hvor modellen Voyager stakk seg ut. Mobilen er produsert av LG Electronics - de samme som står bak den berømte pradamobilen.

Kamskjelltelefonen er utstyrt med en trykkfølsom skjerm med WQVGA-oppløsning (400 x 240 piksler). Du kan bruke tommelen direkte på skjermen for å navigere i menyene, bla gjennom kontaktene eller lete frem låter i spillelista.

QWERTY.

Det er når du åpner telefonen at det virkelig blir moro. På innsiden finner du nemlig enda en skjerm i tillegg til et QWERTY-tastatur som gjør det enkelt å hamre ned epost når du er på farten.

Telefonen har ellers et kamera på 2 megapiksler, blåtann, musikkspiller, støtte for microSD-minnekort og og innebygde stereohøyttalere.

Siden telefonen er operatørlåst vil vi dessverre ikke få se den i norske butikkhyller, men befinner du deg i utlandet og er kunde av Verizon kan du løpe og kjøpe i november.

Prisen er foreløpig ikke kjent, men det tippes at den vil ligge et sted mellom 250-300 dollar.

Nettstedet gizmodo har flere bilder av telefonen.

Kilde: gizmodo