LG KS20 er klar for verden

IFA 2007: Rykende fersk mobil med super-3G fra LG.

 Foto: LG
Foto: LG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I anledning årets IFA-messe i Berlin lanserer LG en smartmobil med Windows Mobile 6. Nykommeren bygger videre på designet til den beryktede Prada-mobilen, noe som inkluderer en lekker, trykkfølsom skjerm som kan styres ved hjelp av fingrene eller en penn.

LES OGSÅ:

Super-3G gjør deg effektiv.

Under panseret finner du HSDPA, som tilbyr femdobbel surfehastighet i forhold til vanlig 3G. Dette gjør det mulig å laste ned musikk og annet innhold til mobilen. Du kan også kjøre videosamtaler med kjente og kjære takket være et lite VGA-kamera på fremsiden.

Skjermen har QVGA-oppløsning (240 x 320 piksler), og med en størrelse på 2,8 tommer dekker den så godt som hele fronten på telefonen.

Hvis du synes det integrerte minnet på 128 MB blir for lite, kan du utvide med et minnekort av typen microSD, som finnes i størrelser opp til 4 GB. Mobilen kan videre skilte med både blåtann, FM-radio, MMS-støtte og epost-funksjoner.

Programmet Office Mobile er på plass, og dette kombinert med TV-utgangen gjør det lekende lett å presentere arbeidsdokumenter på storskjerm.

Telefonen er 12,8 millimeter tykk og veier 95 gram.

LG KS20 vil erobre butikkhyllene i løpet av høsten. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Trykk her for flere nyheter fra IFA-messen 2007!

Kilde: Pressemelding