LG FM3 er glad i fingring

LG FM3 er glad i fingring

Men den lar (nesten) fingeravtrykkene dine være i fred.

Publisert

Trykkfølsomme skjermer i er i vinden om dagen, og det er ikke bare takket være Apples iPhone. Den har jo ikke engang kommet til Europa.

Det er kanskje mer fordi fingernavigasjon som gjøres riktig er en rask og umiddelbar måte å bevege seg rundt på en skjerm. LG FM3 er en liten MP3-spiller som forsøker å gjøre nettopp det riktig.

To og fire.

FM3 har en respektabelt stor fargeskjerm på 2.4 tommer, og kommer i to utgaver - én med 2GB flashminne, en annen med, riktig, 4GB.

Hvor vidt en liker aluminium-utseendet eller ikke blir et spørsmål om hvem som har de kraftigste knyttnevene. Vi får assosiasjoner til halvdyre, eksklusive lightere fra 80-tallet, bare i litt større utgave, men det kan skyldesnok at alt i Berlin lukter litt sigarettrøyk.

Avtrykk?

Den trykkfølsomme skjermen gjør navigering enkelt, og selv om brukergrensesnittet er en grafisk skuffelse, gikk det overraskende greit å finne veien fra A til B, og deretter videre til C og D, og tilbake igjen til A. Selv om LG hevder at fingeravtrykkene knapt skal vises på skjermen, er ikke det hele sannheten.

Det ser riktignok ut til at skjermen ikke blir like fettete som for eksempel Apple iPhone eller Sony Ericsson P1i, men litt avfall blir likevel liggende igjen.

Videofiler ser helt greit ut, selv om skjermen ikke er den skarpeste vi har sett.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Vi kommer nok ikke til å holde pusten.

Trykk her for flere nyheter fra IFA-messen 2007!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer