Forrige gang brukte Monster Dr.Dre, denne gang er det Lady Gaga som er trekkplasteret.
Forrige gang brukte Monster Dr.Dre, denne gang er det Lady Gaga som er trekkplasteret.Vis mer

Lekre ørepropper fra Monster & Lady Gaga

Og navnet er Heartbeats.

Etter suksessen med Beats by dr.dre overrasker det ingen at Monster fortsetter med kjendiser når de lanserer nye produkter.

LES OGSÅ:

For selv om Monster nok fortsatt er mest kjent for å lage lyd- og bilde-kabler, så lager de også hodetelefoner av god kvalitet. Etter å ha testet dr.dre headsettet var vår dom at både utseendet og ikke minst bassgjengivelsen var av ypperste klasse. Den har riktignok ikke like effektiv aktiv støydemping som f.eks. Bose, men til gjengjeld er morofaktoren når du hører på basstung musikk langt høyere.

Og nå: Ørepropper

Denne gang er det Lady Gaga som er med på laget, og i følge skrytebrosjyrene vi har fått har hun ikke bare gitt dem tillatelse til å bruke navnet sitt. Hun har også designet øreproppene selv.

Du får store bilder i bildespesialen!

Monster skryter forøvrig av god bassgjengivelse også her, i tillegg får du med flere propper i ulike størrelser - slik at de bør passe også i ditt øre. En liten reisetaske er også på plass, og de flate lydkablenen skal i tillegg minimere risikoen for kabelsalat i vesken.

Prisen vil ligge på rundt 1000 norske kroner når de kommer til din lokale hifi-pusher om kort tid, og er du på jakt etter julegave til kjæresten kan dette være svaret på dine bønner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Interconnect