Laptophopp

Logitech slår et slag for deg som ikke er i stand til å gjøre det selv, fordi du har ødelagt skuldrene foran laptopen din.

Den bærbare datamaskinen har gjort det enkelt å reise på hytta uten å la arbeidet ligge igjen hjemme, og den har gjort det enkelt å framprovosere skilsmisse - ved å ta med arbeidet på hytta. En liten velsignelse, altså.

LES OGSÅ:

Men laptopen har også ført til at du risikerer å se ut som en moderne utgave av Quasimodo, fordi du krøker deg over maskinen som om den var et fortapt barn i nød i et krigsherja land i Afrika - og du gjør det ti timer til dagen.

Hjelp til selvhjelp.

Logitechs Alto-tastatur ser ut som noe som kunne vært refusert fra Høstutstillingen, men er egentlig et ganske heftig laptop-hjelpemiddel. Bildet over er ganske selvforklarende, og installasjonen gjør at du kan innta en mer akseptabel sittestilling når du kommer på jobb fordi laptop-skjermen havner i øyehøyde.

Alto har både mediaknapper og numerisk tastatur, i tillegg til en innebygget tre-ports USB-hub. Hele pakken er sammenleggbar, og lar seg folde sammen på 30 sekunder.

Bare ikke forsøk å pakke den opp på flyet. Før du vet ordet av har du tatt livet av alle passasjerene på raden foran deg. Det er som kjent ganske trangt på økonomi-klassen.

Kilde: Gizmodo