Laptoper med spiseproblemer

Laptoper med spiseproblemer

Men det er faktisk en god ting.

Publisert
Laptoper med spiseproblemer

Panasonic er ikke den mest kjente laptop-produsenten i Norge, men i andre deler av verden (som Asia) er de definitivt en kraft å regne med, som de sier i Star Wars når de diskuterer PCer.

R6-modellen veier usle 930 gram og er ikke mer enn 22 centimeter bred, men har likevel nok krefter under panseret til at du vil få unna en del grovarbeid mens du sitter på bussen eller flyplassen.

Den har en Centrino Core 2 Duo U7500-prosessor på 1.06GHz, 2MB L2-cache, 1GB RAM (maks er 1.5GB), 80GB ultra-ATA harddisk, og er kraftig nok til å kjøre forretningsutgaven av Windows Vista ut av eska.

Amerikansk pris tilsvarer snaue 9000 kroner, men det blir bare juks og fanteri - vi antar den ville kostet rundt 12-13 000 hvis den hadde vært til salgs i Norge.Laptoper med spiseproblemer

Panasonic R7 er som navnet tilsier ikke radikalt forskjellig fra R6, men den har raskeres prosessor (1.2GHz), større RAM-kapasitet og større harddisk (160GB), og er jevnt over en bedre maskin enn R7. Naturlig nok.

Prisen er 2500 dollar, som vil si 13 300 norske kroner.Laptoper med spiseproblemer

Her er garantert en laptop du ikke har hørt om før.

Kohjinsha SA1-B har vridbar, sjutommers skjerm slik at PCen kan brettes sammen til å bli en slags kvasi-tablet-PC. Den veier 960 gram, og har angivelig en batteritid på fem timer.

En AMD Geode LX800-prosessor (hastighet er ikke oppgitt) ligger i bunn, mens du må nøye deg med bare 512MB minne som standard. Trenger du mer RAM takler den totalt 1GB.

SA1-B har en 80GB harddisk, og besitter ellers nødvendigheter som trådløst nett, blåtann, og trykkfølsom skjerm.

Prisen ligger på 1260 dollar, eller snaue 7000 kroner.Laptoper med spiseproblemer

Hvorfor Sony aldri har lansert Vaio-serien sin i teknogale Norge er et lite mysterium, men vi tar med den gamle kjenningen VGN-UX92 likevel.

Det er mye som skiller denne fra vanlige laptoper, men en Core 2 Solo U2200-prosessor på 1.2GHz gjør at den minimalistiske PCen likevel kan kjøre Windows Vista.

Den trykkfølsomme skjermen på 4.3 tommer vil by på visse navigasjonsproblemer sammenlignet med en standard laptop, og tastaturet er definitivt ikke laget for episke romaner eller lange forklaringer på hvorfor du var borte fra jobb hele forrige uke.

UX92 har 1GB RAM, integrert Intel 950-grafikkort, og leveres med lynraske flash-disker på alt fra 32 til 64GB. Det siste svir nok mer for lommeboka enn vi liker å tenke på.

Utgangsprisen er 12 500 kroner (i USA), og så baler det bare på seg etter hvert som du fyller handlekurven med mer RAM, større disk, og annet tilleggsutstyr som er like kjekt å ha som det er nødvendig.

Trykk her for flere knøttsmå ting!Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer