Langt navn på nytt kort

Memory Stick PRO-HG er navnet du kan legge inn i internminnet ditt først som sist.

Sony er kanskje en av de verste fremste utviklerne av nye formater, om det så gjelder for lengst utgåtte Betamax, Atrac-formatet for minidisc-spillere, eller den totale fiaskoen kalt UMD til Playstation Portable (PSP).

LES OGSÅ:

På minnekort-sida har de for lengst gjort forbrukeren fullstendig forvirra, og lanseringen av Memory Stick PRO-HG gjør sjansene for at du blir liggende i senga og skjelve den dagen du skal ut og kjøpe minnekort enda litt større.

Likevel, det nye formatet har fine spesifikasjoner.

Stor plass.

For det første vil kortene komme i størrelser helt opp til 32 gigabyte, en strålende nyhet for PSP-eiere. Det nye formatet skal nemlig være lesbart av alle enheter som leser de relativt sett gamle Memory Stick PRO-pinnene, på samme måte som nyere enheter som leser Memory Stick PRO-HG vil akseptere eldre Memory Stick PRO-kort.

Overføringshastigheten er også oppgradert, og vil nå, teoretisk sett, tangere hastigheten til USB 2.0-standarden, det vil si 480Mbps, eller 60 megabyte per sekund.

Kjapt.

Dette er rundt tre ganger raskere enn de gamle kortene, og vi vet at du allerede nå skjemmes over ha hatt noen som helst befatning med så utrangert teknologi.

Prisen på kortene er foreløpig ukjent, men de vil lanseres tidlig i 2007. Hold pusten fra og med , så går tida enda fortere. Fordi du svimer av.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Akihabara News