Kunst fra Nokia

Kunst fra Nokia

To svindyre mobiltelefoner lansert i dag.

Publisert

Nokia lanserte i dag de to designmodellene 8800 Arte og 8800 Sapphire Arte. Begge er rettet mot mennesker med feite lommebøker og sans for chill-out-musikk.

Nokia har nemlig fått Kruder & Dorfmeister med på laget, og de to har produsert et soundtrack som følger med på kjøpet, med visuelle effekter av Fritz Fitzke.

Materialene inkluderer lær fra Øst-India og edelstener. Arte kommer i svart, mens Sapphire kommer i brun- og kaffetoner.

Begge har en såkalt "tap for time"-funksjon hvor du tapper på telefonen to ganger for å få frem klokkeskjermen. Snur du dem på hodet vil du mute innkommende anrop.

Bakgrunnsmotivene vil endre seg gjennom dagen.

Kontaktene, eller det Nokia kaller "mindre pene sømmer", er gjemt med en alt-i-ett mikroUSB-kobling.

Et problem som går igjen hos telefoner laget i glinsende materialer er stygge fingermerker, men dette skal være en saga blott takket være Nokias nye anti-fingeravtrykkbelegg.

Spesifikasjoner.

Som seg hør og bør for luksusmobiler fokuserer pressemeldingen på design, men tar vi turen innom telefonenens dedikerte hjemmeside finner vi detaljene.

Begge har trippelbånd, blåtann og støtte for 3G. Operativsystemet er Series 40. Kameraet har en oppløsning på 3,2 megapiksler og kommer med autofokus.

OLED-skjermen har oppløsning på 240 x 320 piksler.

Det integrerte minnet har en kapasitet på en gigabyte.

Materialvalget gir telefonene en vekt på tunge 150 gram.

8800 Arte vil koste rundt 7.800 eksklusiv avgifter når den dukker opp i butikkhyllene i løpet av årets siste måneder.

Prislappen på 8800 Sapphire Arte viser 8.900 kroner eksklusiv avgifter. Her betaler du mye for valgtasten, som er laget av en enkel safir. Du kan begynne å se etter den i butikkene etter at nyttårsrakettene er sendt opp og juletreet er kastet ut.

Det finnes ogå en rekke eksklusivt tilbehør, som et ørestykke med berøringssensitiv volumkontroll, en bærebag i lær med lin på innsiden og et bordapparat. Her har du med andre ord muligheten til å bruke fryktelig mye penger.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer