Kul(e)kjøring i bakken

Gleder du deg til å suse nedover bakkene med musikk i øret? Her er tre dingser som gjør livet litt enklere.

November er høysesong for lansering av nye duppeditter, som produsentene håper skal havne under juletreet ditt.

LES OGSÅ:

Norwolfs bidrag er to MP3-spillere forkledd som henholdsvis ei klokke og et par solbriller. Dermed slipper du å drasse med deg iPoden når du freidig setter av gårde mot bakken i juleferien.

Klokke med MP3-spiller.

Klokka kommer med innebygd minne på 1 GB og støtter formatene MWA, MP3, MPEG1 og MPEG2.

I tillegg er den utstyrt med stemmeopptaker, slik at du kan spille inn beskjeder til deg selv. Dermed husker du kanskje endelig å kjøpe med deg melk hjem. Batteritiden ligger på rundt 12 timer. Filer overføres til og fra klokka ved hjelp av en USB-kabel. Blinkende LED-lys i forskjellige farger gjør at folk finner deg igjen når du tryner ut i snøen.

Prisen ligger på 2000 kroner (fra og med 1.desember).

Musikalske briller.

Solbrillene er i likhet med klokka utstyrt med 1 GB minne og stemmeopptaker. Disse finnes også i en versjon med blåtann, slik at du kan spille av musikk fra for eksempel mobiltelefonen din. Ørepropper er plassert på begge brillestengene, og disse kan justeres etter behov.

Prisen på solbrillene ligger på 1000 kroner (fra og med 1.desember).

Lyd i lua.

Nixon slenger seg også med på julegaverushet og lanserer en lue med innebygde hodetelefoner. Du har kanskje forsøkt å gå med et par hodetelefoner og lue samtidig? Ikke så enkelt nei, men nå ser dette problemet altså ut til å være løst en gang for alle. Dermed slipper du å fryse ørene av deg i år også, fordi du på død og liv måtte høre på musikk når du gikk på jobb i 15 minusgrader.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lua har en prislapp på 500 kroner. Hvorvidt den er god og varm sies det ingenting om, men vi satser på det.

Lua selges hos deal.no