Knivskarpt

Du skal både store lommer og stort mot for å gå med denne utrolige Swiss Army-kniven i lomma.

Uttrykket "er det en pistol du har i lomma, eller er du bare glad for å se meg?" fikk akkurat et påskudd til å skrives om.

LES OGSÅ:

Knivprodusenten Wenger, som står bak den velkjente Swiss Army Knife-serien, har bestemt seg for å flørte med Guiness Rekordbok.

Goliat.

Giant Knife Version 1.0 (den heter det) har så mange funksjoner og så mange verktøy at hvis det en dag blir atomkrig og du blir nødt til å tilbringe noen år i skauen, kan denne kniven utgjøre forskjellen på liv og død.

Den har 85 forskjellige verktøy, som strekker seg i fra alt fra neglefil til skrujern til lommelykt til, jada, kniver. Og sag. Og laserpeker. Og flaskeåpner, golfkøllerenser, tannpirker, sigarkutter, forstørrelsesglass og et nøkkelknippe til å ha selve kniven i.

Faktisk så inneholder kniven alle verktøy som noen gang er inkludert i en Swiss Army-kniv, så her kommer knivhistorikerne til å kose seg i flere timer.

Høy pris.

Men det koster. Giant Knife har en pris på cirka 7500 kroner, veier 900 gram og har en tykkelse på snaue 25 centimeter. Hvert eksemplar må spesialbestilles direkte fra fabrikken, så ikke forvent å finne denne hos din lokale

Du kan se hele verktøy-listen her.

Eller trykk her for flere sprø og kule ting du kan bruke pengene dine på!

Artikkelen fortsetter under annonsen