Knappehode

Én vri og du er hekta? Vi vet - vi fant den på selv.

Griffin Technology har tidligere klart det kunststykket å lage en volum-liknende kjempeknapp som er så fristende at ikke en gang Penelope Cruz kunne hindret oss i bruke ukas matbudsjett på PowerMate.

LES OGSÅ:

Eller, jo, hun kunne naturligvis det.

Kopi.

AllTunes er - la oss være ærlig - en mer eller mindre direkte kopi av PowerMate, men ettersom kopiering er den ærligste formen for smiger er vi helt sikre på at advokatene til Griffin lar sablene ligge.

Denne store knappen er hovedsakelig ment å styre MP3-spilleren fra de aller fleste flater. PlusMinus, selskapet bak, påstår den kan festes på alt fra vesker til kaffekjeler ved hjelp av magnet eller borrelås.

Står du på kjøkkenet og tilbereder den ukentlige haggis-festen? Fest allTunes-knappen på kjøleskapet og vri den for å styre volumet, trykk på den for å starte og stoppe musikken.

Hør den snakke.

Den ytre delen av knappen brukes til såkalt smart oppramsing. Når denne modusen aktiveres vil knappen fortelle nummeret på låten som spilles av, eller, hvis allTunes er satt i pausemodus, navnet på CDen.

Produktet er også kompatibelt med populære musikkbibliotek som WinAmp og iTunes.

Prisen på allTunes er ikke kjent, og når sant skal sies ser PlusMinus ut som et designkollektiv som søker patent på mye, men muligens omsetter for mye mindre.

Kilde: Gizmodo