Klut-huenes nye favorittmobil

Silkerampen fra Oslo vest får snart en ny favorittmobil, og navnet blir Versus. Versace Versus. Bildene får du her!

For deg som skifter mobil like ofte som andre skifter tannbørste må de stadige lanseringene av nye motemobiler være toppen av lykke.

LES OGSÅ:

Det jo tross alt en drøy måned siden Dolce&Gabbana-mobilen landet i norske butikkhyller, noe som betyr at den snart er like ut som Pia Haraldsen i den norske kongefamilien. Heldigvis kan du snart ringe pappa og be om penger til enda en nyere design-mobil.

Psst: Du finner flere bilder av mobilen nederst i artikkelen!

Versus.

Den nye konkurrenten til Dolce-mobilen heter altså Versus, og er stylet av motehuset Gianni Versace. Oss bekjent skal den komme i tre fargealternativer: Hvit med gull-striper, hvit med antikk-rosa, og svart med sølv-striper.

Innmaten er det forøvrig Samsung som står for, så kvaliteten bør i hvert fall være i boks.

Slapp lekkerbisken.

Som vanlig når det gjelder designmobiler er dessverre heller ikke denne særlig avansert. Strengt tatt får du ikke mer enn ett 1.3 MP kamera med blitz, blåtann, samt 80 MB innebygget minne for lagring av MP3 og videosnutter.

Uansett har det ingen betydning for målgruppen, for som Samsung og Versace sier det: «The prime objective of this alliance is to create a product targeting younger generation of consumers who pursue originality in terms of style, innovation and practicality». Ahh, så flinke markedsføringsfolket er med adjektiver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mobilen er allerede ute i Korea, og kommer til Italia i slutten av august — noe som betyr at du kan plukke med deg herligheten samtidig som du får en snartur i Roma.

Kilde: Phonemag.com