Foto: Breitling.com
Foto: Breitling.comVis mer

Klokka som kan redde livet ditt

Breitling Emergency er ganske enkelt verdens tøffeste sikkerhetsutstyr.

Klokkeprodusenten Breitling er allerede superpopulær hos klokkeelskende nordmenn, og når flere får vite om Emergency-modellens spektakulære egenskaper kommer garantert hypen til å fortsette.

LES OGSÅ:

Mucho macho.

I god Breitling-tradisjon hevder de at denne modellen er laget spesielt for piloter og andre besetningsmedlemmer. Men vi vet selvsagt bedre. For klokka er selvsagt tiltenkt den største kundegruppen av dem alle; nemlig de millioner av menn som virkelig vil late som om de er piloter.

Så hva er poenget?

Emergency-modellenes virkelige gullkorn er altså at den har en skjult minisender som kan sende ut nødsignaler til redningsmannskapene når du har gått deg vill i en fremmed by, eller rett og slett landet på feil innsjø i Finland med sjøflyet ditt.

Senderen aktiveres ved å skru av lokket nederst til høyre på klokka og takk skaperen din for at du ikke trenger skrutrekker for å gjennomføre den operasjonen og trekke ut den skjulte nødantennen.

Trykk på de små bildene til venstre her for STORE bilder av de ulike Emergency-modellene.
Klokka skal sende nødsignalet i 48 timer og dersom det er godvær når flyet styrter noe det selvsagt aldri er, har signalet en rekkevide på hele 160 km, noe som bør være nok til at redningsmannskapene klarer å finne ut nøyaktig hvor du har gjemt deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen er cirka 41.400 kroner når du kjøper den over disk i Norge, og det er faktisk å anbefale i dette tilfellet. Emergency-klokka må nemlig sendes til Sveits for batteribytte, og kjøper du klokka over disk i Norge vil den første servicen og batteribyttet inngå i garantien. Her sparer du altså mellom 1.500-2.000 kroner, sier Ole-R Kjendlie fra Felumb.no. til dingz.no.

Trykk her for flere tøffe og kule klokker!

Kilde: Breitling