Klokka som har alt

Ikke bare får du en MP3-spiller, den innebygde FM-senderen lar deg også spille av låtene dine på enhver radio.

De rene design-nissene kommer sikkert til å smile overbærende over plastikkutseendet, men siden innmaten i denne klokka er så avansert er det nok de heldige eierne som kommer til å le sist.

LES OGSÅ:

Hva får du?

I tillegg til å vise tiden får du altså MP3-spiller, stemmeopptaker og mulighet til å spille inn via line-in inngangen. Toppen av lykke for gadgetfreaken vil nok likevel være at klokka gir deg mulighet til å spille av MP3-låtene dine på nærmeste radio via den innebygde FM-senderen.

Dette betyr altså at du kan ha klokka på armen mens du kjører bil, og la den spille av MP3-låtene dine via bilstereoens FM-radio.

Tilkoblingen til PCen skjer via det medfølgende USB-adapteret, og siden klokka dukker opp som en ekstern disk på PCen din er det bare å dra MP3-låtene over. Siden klokka også har line-in-inngang trenger du strengt tatt ikke PCen heller, det er jo bare å overføre låter direkte fra CD-spilleren.

Du får kjøpt klokka med enten 512 eller 1 GB-flashminne, og batteriet skal holde til 9 timers vanlig avspilling, eller i 3 timer ved bruk av FM-senderen.

Kilde: Raremonoshop.