Kjøp klokke med god samvittighet

Tokyoflash donerer hele kjøpesummen til ofrene etter tsunamien. (Oppdatert: Denne innsamlingen er avsluttet, mer info lenger ned)

Over en uke etter at jordskjelvet og den etterfølgende tsunamien rammet Japan er det fortsatt en nesten umulig oppgave som gjenstår: Både japanske myndigheter og hjelpeorganisasjoner jobber derfor knallhardt med både evakuering og behandling av den hardt rammede befolkningen.

LES OGSÅ:

Til det trengs det selvsagt penger.

Vi har omtalt den japanske klokkebutikken Tokyoflash utallige ganger her på dingz.no, men i dag var det de som ba oss om hjelp:

Kjøper du en klokke hos Tokyoflash nå, donerer de 100% av kjøpesummen, inkludert fraktkostnadene hjem til deg, til japanske Røde Kors.

Alt du betaler går altså direkte til ofrene etter katastrofen, klokken får du på kjøpet.

Ordningen gjaldt fram til og med 24.mars, 5PM japansk tid.

Dermed kan du altså skaffe deg en helt unik japansk klokke, samtidig som du får god samvittighet. Det er det ingenting å si på.

PS: Tokyoflash lover å følge opp alle kundene som kjøper klokke i denne perioden, slik at du får vite hvor mange penger stuntet innbringer til støttefondet.

Oppdatert: I følge Paul Cooper fra Tokyoflash solgte de klokker for hele 53,758 euro, (cirka 425.387 norske kroner) i løpet av de 48 timene stuntet pågikk.

--> Hele beløpet gikk til japanske Røde Kors.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk her for å se klokkeutvalget til Tokyoflash.

Vil du heller støtte ofrene for katastrofen i Japan via norske Røde Kors? Da klikker du ganske enkelt her .