Khet er et laserspill

Nå i oppdatert utgave.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Khet, eller Deflexion som det også kalles, er et brettspill hvor du slår ut motstanderens brikker med laserstråler. Nå har det kommet en oppdatert versjon av det populære laserspillet: Khet 3D Tower.

LES OGSÅ:

To etasjer.

Spillet har fått en ekstra etasje, eller et tårn om du vil, som har speil plassert ved foten og på toppen. På den måten kan laserstrålen sendes over to etasjer, noe som gjør spillet mye mer utfordrende for de små grå.

Prinsippet er fortsatt det samme. Du og motstanderen flytter rundt på egyptisk-inspirerte brikker med speil på en eller to sider. Hver brikke kan gå ett skritt i hviken som helst retning, eller roteres en kvart omdreining. Når du er fornøyd med flyttingen aktiverer du lasertrålen, og den vil reflekteres fra speil til speil helt til den treffer en brikkeside uten speil.

Denne brikken går da ut av spillet, og slik fortsetter det til en av dere klarer å treffe motstanderens farao, som kan sammenlignes med kongen i sjakk.

Khet kan du kjøpe her til 500 kroner. Utvidelsespakken kan forhåndsbestilles hos nettstedet firebox og koster 170 kroner.

Trykk PLAY for video

Trykk her for en demonstrasjon av det nye spillet.

Kilde: coolest-gadgets

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!