Keyport Slide er ganske smart

Smartere enn deg som roter bort nøklene hele tiden.

Hvorfor tror du nøkkelen har blitt et så populært begrep blant politikere, næringslivsfolk og andre som har behov for å bruke språket som en hakke som skal bankes inn i hodet på undersåttene velgere og medarbeidere? Eksempel: "Nøkkelen til suksess ligger i å fokusere på innsparing, innsats og innovasjon, det vi fra nå av kaller trippel-i."

LES OGSÅ:

Det er naturligvis fordi uten nøkkel kommer du ikke noe sted. Og selv om du kanskje har en nøkkel, så er det feil nøkkel, fordi nøkkelen du trenger ligger i buksa på vaskerommet.

Ikke nå lenger.

Samlemani.

Keyport Slide er en smågenial liten sak som har som ambisjon å samle alle nøklene dine til ett kongerike.

I en rektangulær pakning som ser ut som en Juicy Fruit på steroider kan du legge inn alle nøklene du trenger, og så skyver du bare ut nøkkelen du skal bruke med tommelen.

Enn så lenge holder produsentene tydeligvis på med de siste justeringene før lansering, men jeg begynner å bli klar for å bytte ut nøkkelknippet i høyrelommen.

Ikke bare fordi jeg ser ut som en vaktmester med altfor mange nøkler samlet på et altfor lite sted, men fordi buksebulingen kommer til å få meg arrestert en vakker dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Sci-Fi Blog