Kamera i slipset

Ingenting er mer uskyldig enn et slips, trodde du ja...

Fikk far slips til jul i år også? Neste år kan du være litt mer kreativ og gi ham dette spionslipset med innebygd kamera. Vi tipper det kommer til å slå an mer enn et Donald-slips.

LES OGSÅ:

Føl deg som James Bond.

Kameraet kommuniserer med en opptaker som er liten nok til å få plass i en sigaretteske. Opptakeren er utstyrt med en fargeskjerm som har en størrelse på 2.4-tommer og en oppløsning på 720 x 480 piksler. Den kan du bruke til å se og vise frem spionopptakene dine på.

Trikset blir å skjule ledningen som går fra kameraet til opptakeren. Klarer du dette vil det være helt umulig for offeret ditt å oppdage at du foreviger alt han/hun sier.

Flere timer med opptak.

Alt du tar opp blir lagret på et minnekort av typen SD, som kan kjøpes i størrelser opp til 4 GB. Mens et kort på 1 GB gir deg 65 minutter med opptak, får du plass til hele 280 minutter med 4 GB. Batteritiden på opptakeren ligger på rundt en time, og du kan overføre spionopptakene til og fra PCen ved hjelp av en USB-kabel.

Spionslipset selges hos spycatcheronline - et nettsted som har spesialisert seg på spionutstyr.

Prisen for pakken ligger på hele 645 pund, altså nesten 8000 kroner, men i tillegg er det noe av det mest avanserte spionutstyret som finnes der ute.

Kilde: redferret