K3 og T9B i butikkhyllene

Verdens første MP3-spiller med blåtann inntar fedrelandet.

Samsungs MP3-spillere K3 og T9B har fått mye omtale på ulike gadget-nettsteder, og nå er det altså klart at begge to er klare for norgeslansering.

LES OGSÅ:

Liten og nett.

Modellen K3 er lillebroren til YP-K5, men i motsetning til sin forgjenger leveres den uten høyttaler. Dette gjør den atskillig tynnere og mer lommevennlig, og siden den kommer i fargene rødt, grønt og svart går den rett i strupen på iPod Nano.

Det integrerte minnet er på 1, 2, 4 eller 8 GB. Prisen ligger på henholdsvis 1.113, 1.285 og 1.687 kroner. Prisen for versjonen med 8 GB er ikke fastsatt.

Første med blåtann.

Samsung T9B skal være verdens første MP3-spiller integrert med blåtann. Det åpner for at du kan koble den mot en mobiltelefon og bruke den som hodesett og til å lese innkommende SMS. Vi ser ikke helt fordelen med å lete frem MP3-spilleren i stedet for mobiltelefonen når du får SMS, men tanken er vel at du skal ha spilleren for hånden til enhver tid. Til et slikt formål synes vi uansett ei blåtann-klokke er en bedre idé.

Hvis du kjøper to spillere og gir bort den ene, kan dere koble de to sammen og utveksle bilder, filmer eller musikk over blåtann.

Skjermen har en størrelse på 1,8 tommer og en oppløsning på 176 x 220 piksler.

Samsung hevder de har utviklet en spesiell teknologi som gjør det mulig å lagre fire langfilmer med kun en megabyte, men vi er skeptiske til kvaliteten på disse filmene.

Batteritiden ved filmvisning ligger på 7 timer, mens spilleren holder ut i opp til 30 timer dersom du spiller musikk.

T9B kommer i størrelser på 1, 2 og 4 GB. Prisen ligger på 1.199 kroner for 1 GB. Prisen på de andre versjonene er ikke fastsatt.