JVC XA-AW33 flyter på vannet

MP3-spiller med beroligende effekt.

JVC Japan har akkurat annonsert en vanntett MP3-spiller som er designet for å flyte rundt i badekaret. Dermed kan du nyte musikk mens du tar et bad. Nå tenker du kanskje at radioen du har stående på badet gjør spilleren overflødig? Vel, JVC XA-AW33 har et par ess i ermet som gjør den relativt unik.

LES OGSÅ:

Får deg til å slappe av.

Mens spilleren tøffer rundt på vannet vil den sende ut vibrasjoner som danner små krusninger. Samtidig vil den blinke blått i takt med musikken. Disse to egenskapene skal visstnok virke beroligende på kropp og sjel.

På toppen er JVC XA-AW33 utstyrt med en flat høyttaler med NXT-teknologi.

Kjedelig på innsiden.

Den flytende musikkspilleren virker spennende helt til du oppdager spesifikasjonene. Her har du kun 128 MB tilgjengelig til favorittsangene dine, så du må regne med å bytte ut musikken ofte. Formatene som støttes er MP3, WMA og WMA-DRM. Batteritiden er oppgitt til 15 timer.

Prisen ligger på rundt 178 dollar, men dessverre er spilleren foreløpig kun tilgjengelig i Japan. I tillegg vil den produseres i begrenset opplag, så dersom du har lyst på et eksemplar må du bestille flybillett sporenstreks.

Kilde: newlaunches