Ingen røyk uten ild

Joda, i dette tilfellet er det faktisk slik.

Takk og pris at Kong Nikotin aldri fikk lagt sine klamme hender rundt mitt skjøre legeme. Jeg aksepterer tilnærmelser både fra Kong Salomo (han med pengene) og Kong Ra (han med sola), men lungene mine vil jeg ha for meg selv.

LES OGSÅ:

E-sigarett.

Hadde jeg derimot vært hekta kunne den kinesiske, elektroniske sigaretten vært tingen som reddet helsa - i det minste deler av den.

Den ser ut som en sigarett, føles som en sigarett, men er ikke (veldig) skadelig for helsa. I praksis er dette omtrent det samme som å bruke et nikotinplaster, og hvis du lurer, slik jeg gjorde, "jamen, nikotin er jo også en gift", så er svaret at, ja, det er en gift, men den er på langt nær så skadelig som tjæren som følger med rulletobakken eller en Prince Extra Kill Strong.

Nikotinet sendes ifølge direktøren i SBT Co. Ltd., Scott Fraser, til lungene i løpet av sju til 10 sekunder, slik at suget gir seg. En stund.

Ekte fake.

Selv dampen har kineserne klart å emulere, slik at ingen kan ferske deg når du står og fryser på utsiden i forbindelse med dagens femte "røyk" for å sjekke opp din store flamme fra kantina, hun som røyker 40 om dagen og kommer til å ende opp med strupekreft og sykelig bingobehov når hun er 65.

Sigarettene selges for rundt 1200 kroner stykket, og for den prisen antar vi den varer en stund. Den er foreløpig tilgjengelig i en rekke europeiske land, men hvor vidt den finnes i Norge vites ikke.

Kilde: Reuters