Ikke så veldig glad jul

Det er ikke alltid tanken teller nok.

Det er fortsatt vanskelig å venne seg til synet av viktige og uunnværlige personer som skriker ut i løse lufta på Rimi en fredag ettermiddag, mens ungene henger rundt beinet på pappaen sin i et forsøk på å få tankene hans bort fra jobben.

LES OGSÅ:

Han skriker altså ikke til ungene. Han skriker inn i blåtann-headsettet som blinker blått fra høyre øre. Dette synet kan det kanskje bli slutt på snart, eller så blir det i det minste sjeldnere.

Ute.

Det er nyhetsbyrået Reuters som melder - vi har alltid hatt lyst til å bruke den innledningen på et avsnitt - at de små, blinkende øreproppene ikke vil bli noen populære julegave i år, i det minste ikke blant amerikanerne.

Og vi nordmenn er cirka 91 prosent amerikanere, så det gjelder nok også for oss.

Den landsdekkende spørreundersøkelsen ble bestilt av eBay, og sendte blåtann-proppene helt nederst på lista.

Undersøkelsen er også svært deprimerende lesning for Blu-ray-entusiastene. Kun fem prosent av de spurte uttrykte ønske om å investere sine surt tjente finanskrisedollar i HD-formatet, noe som ikke akkurat er overbevisende tall for et konglomerat som har til hensikt å skvise ut DVD-filmene.

Inne.

Flat-TVer og mobiltelefoner er derimot fortsatt inne i varmen, mens underholdnings- og navigasjonsenheter til bilen er noe de spurte kan klare seg uten i disse krisetider.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva er ditt heteste julegavetips? Eller ditt kjøligste? Fortell oss i forumet under!

Kilde: Reuters.com