Ikke rart at hun smiler

Endelig en slank og lekker klokkemobil!

Våre asiatiske venner har gått med klokkemobiler i lang tid allerede, men ikke alle har vært like heldige designmessig, de fleste har f.eks. vært ganske tjukke og dermed ikke vært helt egnet for dine egne fyrstikkarmer.

LES OGSÅ:

Men utviklingen går heldigvis framover, og LGs nye kreasjon ser i hvert fall lekker ut på bildene som hittil har blitt tilgjengelige.

LG-GD910.

I god koreansk tradisjon har naturligvis klokken ikke fått noe eget navn bortsett fra den kryptiske modellbetegnelsen, men det regner vi med at du kan leve med.

Mobilklokka ser også ut til å være godt utstyrt på innsiden. Her støttes både 3G og HSDPA, som altså sørger for kjapp nedlasting av musikk mens du venter på bussen, SMS bør også gå greit, men dessverre sies det ikke noe om den takler MMS.

Hvor brukervennlig den er vet vi naturlig nok ikke, men mobilklokka skal i hvert fall styres via touch-skjermen på 1,43-tommer, og blåtann, MP3-avspilling og talestyrt oppringing skal være blant de øvrige finessene.

Dessverre er sjansen for å få denne på test fra LGs ultraanonyme Norges-kontor like minimal som at du klarer å holde slankekuren du nettopp har begynt på. Jepp, det er trist, men sant.

Men ikke fortvil, mobilklokka blir nemlig vist fram for første gang på CES-messa nå i januar 2009, og vi skal gjøre vårt aller beste for å stikke av med et eksemplar. Her er det altså bare å følge med :-)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Electronista