Hysek XXRAY er helt i forkant

Derfor koster klokka 1.85 millioner kroner.

Vi elsker klokker. Det er det ingen grunn til å legge skjul på. Vi har allerede ofret en fot og en arm for å betale første avdrag på en av fjorårets favoritter, og det kommer ikke til å slutte der.

LES OGSÅ:

Fysen på Hysek.

Jorg Hysek er mannen bak merkevaren HYSEK, som lager klokker som den du ser på bildet over.

Før du slår de fire første sifrene til optikeren din for å sjekke hornhinnene, bør du vite at XXRAY ikke er noen optisk illusjon. Den har to urskiver.

Begge er av typen tourbillon, og markedsføres naturligvis som en horologisk senasjon nettopp fordi den er dobbel. Dette gjelder bare fram til vi får ferdig vår egen versjon, som har, riktig, tre urvisere. Den må riktignok bæres på høyrefoten til en afrikansk elefant, men de er da også mennesker.

Presisjonsarbeid.

Dette skal samtidig være en av de mest presise klokkene som finnes, og det skulle bare mangle at en ikke blir belønnet når klokka må trekkes opp manuelt.

De to rektangulære kassene er formet spesielt etter armen, slik at den sitter som et stramt armbånd i stedet for et slapt smykke. Det gjør HYSEK blant annet ved å legge inn et fleksibelt ledd mellom urene, og gjennom en fleksibel låsemekanisme på selve plastreima.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gull, selvfølgelig.

XXRAY er dandert av 18-karat gull der det er strategisk å plassere gull på en slik klokke, noe som bidrar til at prisen når astronomiske 1.85 millioner kroner.

Hvis du vil bare for et lite øyeblikk ønsker å føle hvordan millionærene har det, kan du gå til denne siden og trykke på "where to buy"-lenka. Husk å løp bort fra maskinen hvis du plutselig kommer over et felt hvor du bes oppgi leveringsadresse, kredittkortnummer og utløpsdato.

Kilde: Watchismo