Hydrodynamic Building Set er fantastisk

Men vær forberedt på hyppige doturer hvis du har tenkt å stirre på denne over lengre tid.

Jordens overflate består av 71 prosent vann. Den som lærer seg å kontrollere vannet vil få vanvittige superkrefter og etter all sannsynlighet verdensherredømme, men frem til det skjer må vi nøye oss med på å bruke vitenskap for å få vannet til å gjøre som vi vil.

LES OGSÅ:

Våt underholdning.

Nettstedet ThinkGeek selger en konstruksjon basert på rennende vann med høy underholdningsfaktor. Vannet gjør strengt tatt ikke annet enn å renne fra beholder til beholder og gjennom rør, samt utføre akrobatiske krumspring, men som du kan se i videoen under artikkelen kan noe så enkelt være utrolig fasinerende likevel.

Men før du kan betrakte systemet i all sin prakt er du nødt til å vri hjernen litt. Hydrodynamic Building Set kommer nemlig som byggesett og må bygges opp helt fra bunnen av. Hele 300 biter skal plasseres riktig, men heldigvis finnes det flere måter å sette sammen systemet på som vil få det til å fungere.

Manualen forklarer hvordan bærestokkene skal festes til hverandre og hvordan du plasserer de forskjellige beholderne, men du vil ikke få en trinnvis beskrivelse.

Du bygger modellen opp fra esken den kommer i. Den samme esken vil fungere som vannbeholder og er utstyrt med en spesiell fot som hindrer systemet fra å rase sammen.

Elektrisk pumpe.

Først bygger du de ulike nivåene og legger til beholderene. Så fester du alle rørene, putter inn ventilene og aktiverer den elektriske pumpa.

Hvis du har gjort alt riktig vil du ha mye spennende å se på. Har du gjort noe galt må du regne med å bli våt. Litt konditorfarge i vannet får det til å se mer interessant ut.

Hydrodynamic Building Set har en prislapp på 90 dollar, altså rundt 550 kroner før den norske stat har sagt sitt om saken.

Trykk på PLAY for å bli med på en rundtur!

Kilde: thinkgeek