Foto: Pet`s Paradise a\s
Foto: Pet`s Paradise a\sVis mer

Hundehalsbånd til 217.000

Når du er mer glad i bikkja enn dama...

Hunden. Menneskets beste venn. Jada, dere kattemennesker kan si hva dere vil; dere tar feil. Men uansett hvor glad jeg er i Kongen kommer han aldri til å få dette halsbåndet fra norske Pets Paradise.

LES OGSÅ:

Pets Paradise

holder til i Hokksund og er mest kjent for sitt hundehotell, men som du ser på bildene driver de også med smykkedesign på si.

Og for å vise hva de kan har de akkurat nå lagt ut to spesialdesignede hundehalsbånd i skinn, som begge er spekket med gull og diamanter. Ekstremt mange diamanter, faktisk.

Toppmodellen

Det dyreste halsbåndet lopper deg for 217.000 kroner, en usannsynlig høy sum for et hundehalsbånd, men da får Fido til gjengjeld et halsbånd med kobbelring og spenne i smidd gull, proppet med 452 diamanter.

Taktstbrev følger naturligvis med, og det kan jo komme godt med når du skal overbevise forsikringsselskapet om verdien på halsbåndet Fido klarte å rive av seg etter litt vilter nattaktivitet med tispene i nabolaget.

Ble det for dyrt? Da kan du kanskje vurdere alternativ nummer to.

105.000 kroner

Også her er kobbelring og spenne i smidd gull, med et enkelt gullhjerte ispedd en dråpeformet diamant på 1,2 karat.

--> Begge halsbåndene er designet av Pets Paradise, og laget av norske gullsmeder. Se de store bildene for detaljer, eller klikk deg rett inn i annonsene på lenkene under:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Finn-annonsen 105.000 og Finn-annonsen 217.000 kroner.