Humminbird 997c for seriøse fiskere

Let etter sunkne skatter i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du trenger ikke la tilfeldighetene avgjøre om du får fisk på kroken eller må gå tomhendt hjem med rumlende mage. Ved hjelp av Humminbirds siste superdings, 997c, kan du enkelt lete deg frem til det perfekte fiskestedet.

LES OGSÅ:

I tillegg er den et ypperlig hjelpemiddel dersom du har planer om å reise ut på skattejakt på sjøen i sommer.

Enheten er utstyrt med en stor fargeskjerm på 8 tommer med oppløsning på 800 x 400 piksler. Under panseret finner du en spesiell teknologi som kan bestemme retning og avstand til ting under vann. Ved hjelp av denne får du presentert detaljerte bilder av hva som befinner seg under overflaten.

Dermed kan du også bruke den til å finne gamle skip og glemte skatter, som sank til bunns for mange år siden.

GPS og kartdata.

Enheten er utstyrt med GPS-mottager slik at du hele tiden har oversikt over hvor du befinner deg. Det følger også med kart over USAs kystlinje, elver og innsjøer, og det er mulig å laste opp egne kart etter behov.

Med to minnekortinnganger tilgjengelig kan du lagre en haug skjermskudd av snodige objekter du oppdager under vann.

Humminbird 997c blir overflødig dersom du bare skal ut på en liten padletur med en kompis, men hvis dere har planer om å jakte på sjømonstre kan den være kjekk å ha.

Vær forberedt på at det kommer til å svi i lommeboka. Humminbird 997c koster 2000 dollar, altså nærmere 12.000 kroner før eventuelle skatter og avgifter.

Trykk her for våre GPS-tester!

Kilde: humminbird