HTC Touch Dual har 3G og HSDPA

HTC Touch Dual har 3G og HSDPA

Smartmobil med Windows Mobile 6.0 på vei til Norge.

Publisert

HTC har lansert en oppfølger til modellen HTC Touch som vi testet tidligere i år. Som forgjengeren drives den av Windows Mobile 6.0, til glede for noen og frustrasjon for andre. I tillegg har den fått et utrekkbart tastatur designet for enkel tasting, noe vi savnet hos forgjengeren.

Siden smarttelefonen har 2,6-tommers touch-skjerm, kan du kontrollere den ved hjelp av fingeren. Teknologien TouchFLOT gjør det mulig å zoome og rotere bilder med en hånd, i tillegg til å la deg manøvrere rundt med tommelen.

Du kan også bruke telefonen til å knipse bilder takket være det integrerte kameraet på 2 megapiksler. Det innebygde minnet er oppgitt til 256 MB, men trenger du mer kan du utvide med et minnekort av typen microSD.

Filer overføres til og fra skyvemobilen via USB 2.0 eller Blåtann.

- HTC Touch Dual utvider HTC Touchs produktfamilie, samt integrerer 3.5G-forbindelse og uttrekkbart tastatur med en slank og stilig design. Denne kombinasjonen forsyner kundene med den mest stabile og intuitive touch-opplevelse tilgjengelig i en telefon, sier HTC's toppsjef Peter Chou i en pressemelding.

Det eneste som mangler er WiFi, og vi stiller oss litt uforstående til at dette har blitt utelatt.

Telefonen veier 120 gram og har dimensjonene 107 x 55 x 15,8 millimeter.

HTC Touch Dual vil finne veien til butikkhyllene i begynnelsen av november. Det er versjonen med 12-tasts tastatur som blir tilgjengelig her i det kalde nord.

Veiledende utsalgspris inkl. mva vil ligge på mellom 4.500 og 5.000 kroner.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer