HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2

Større og bedre skjerm og langt bedre levetid enn sine forgjengere.

HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2
Publisert

HTC er kjent for å kunne design. De to nye modellene som mobilprodusenten viste fram i dag, er heller ikke noe unntak. Modellene byr på en unik stil som, ifølge dem selv, kombineres med et intuitivt brukergrensesnitt.

Begge telefonene er utstyrt med HTCs sitt nyeste TouchFLO 3D-grensesnitt. TouchFLO 3D skal gjøre navigeringen lettere og mer intuitiv, og grensesnittet skal nå være enda bedre integrert med Windows Mobile 6.1.

Lett tilgang til menyen.

TouchFLO 3D skal gi deg tilgang til kontakter, meldinger, e-post, bilder, musikk og vær. Som en del av denne forbedrede Windows Mobile-integrasjonen har touch funksjonene blitt større og mer fingerberøringsvennlige.

HTCs push-teknologi skal også gjøre det lettere å bruke internett. Funksjonen skal forhindre treg nedlastingstid og gjøre lastingen av nettsider mer effektiv. Du kan blant annet forhåndsvelge favorittsider for kjappere tilgang på sidene når du trenger det.

HTC Touch Diamond2.

Touch Diamond2 er en oppussing av forgjengeren HTC Touch Diamond. Modellen er blant annet utstyrt med en 3.2-tommer høyoppløselig wide-screen VGA skjerm, og telefonen er 13.7mm. tykk. Mobilen har også blitt integrert med en berøringszoom som skal gi raskere zooming av nettsider, e-post, tekstmeldinger, bilder og dokumenter.

En av de beste overhalingene som er gjort, er kanskje den langt sterkere batterilevetiden. Touch Diamond2 skal være rustet med femti prosent bedre batterilevetid i forhold til Touch Diamond.

Mobilen er utstyrt med et fem megapiksel autofokus-kamera, ekspanderbart minne, tyngdekraftsensor, tillegg til en omsluttende lyssensor som skal gjøre Touch Diamond2 til en avansert kameramobil.

HTC Touch Pro2.

Denne modellen markedsføres som HTCs avanserte forretningsmodell. Modellen leveres med en høyoppløst 3.6-tommer widescreen VGA skjerm, og et stort fingervennlige QWERTY-tastatur. Også denne modellen skal ha fått bedre batterilevetid, og kan ellers lokke med ekspanderbart minne, berøringszoom og skarpt lys.

Den nye funksjonen Straight Talk skal sørge for å gi deg en integrert e-post, stemme- og høyttaleropplevelse. Det skal også være enkelt å overføre e-post til telefonkonferanser med en eller flere deltakere.

HTC Touch Diamond2 er ventet på markedet i april, mens Touch Pro2 skal være tilgjengelig til sommeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer