HTC Athena er litt av alt

Er dette noe å ha i lomma, da? Ja, skal ikke se bort fra det.

Vi er litt usikre på hvordan vi har gått glipp av HTCs Athena. Kanskje var vi opptatt med å løse femtegradslikninger sammen med de smarteste hodene på Blindern, eller så kan vi naturligvis ha vært på årets tredje tur til Bolivia for å bygge skoler for barneskolebarn.

LES OGSÅ:

Athena likner ikke på så mange andre mobiltelefoner skråstrek PDAer skråstrek kommunikatorer vi har sett i det siste, så det finnes knapt noen unnskyldning for at den har unngått dingz-radaren.

Altmuligmann.

Telefonen, eller multimediaterminalen som Nokia kanskje ville kalt den, er enda et bidrag til HTCs Windows Mobile-serie. Athena kjører Pocket PC-utgaven, og kan i tillegg skilte med en VGA-skjerm på hele fem tommer med 262 000 farger, TV-utgang, en 8GB harddisk, miniSD-minnekortport, trådløst nettverk, mini-USB-port, kamera på 3 megapiksler, og en XScale-prosessor som suser avgårde i 624MHz.

Av ukjente årsaker følger det også med tre forskjellige styluser, to tradisjonelle plastpekere, og en såkalt "multifunksjonspenn" som vi foreløpig vet veldig lite om.

Tynn QWERTY.

Det fire millimeter tynne tastaturet kan enkelt løsrives fra hovedenheten. Lommer som buler kan gi liv til mange festlige underlivsvitser, men hvis du prøver å stappe denne i buksa i utslått tilstand blir det sannsynligvis slutt på morsomhetene.

Athena trives godt i GSM-nettet med triband-funksjonalitet, og kan ellers også benytte seg av super-3G-nettet HSDPA.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uvanlige apparater får ofte uvanlige priser, og HTC Athena er intet unntak. Det foreligger riktignok ingen offisiell pris foreløpig, men det spekuleres i en amerikansk utsalgspris på mellom 1500 og 2000 dollar for den 350 gram tunge tingesten.

Au.

Kilde: Engadget