Høreapparat

iHearSafe er det umiskjennelige navnet på et produkt som vil deg, og barna dine, vel.

To ting kommer til å skje om femti år. For det første så vil en hel generasjon ha mistet så mye hørsel at alt må gjentas minst to ganger. For det andre så vil denne mer-snakkingen føre til en oppblomstring av halskatarr, slik at farmasøytenes og farmasi-industriens julebord blir enda fetere enn vanlig.

LES OGSÅ:

Barna først.

For å forhindre at også dagens kommende slekt skal slutte å høre fugler og gresshopper før de har nådd russetida, har Ingemi Corp (med det familievennlige slagordet Kids Come First) laget et sett øretelefoner som ikke slipper gjennom mer enn 80 desibel lyd - samma søren hvor mye death metal husets tre barn forsøker å blåse ut trommehinnene med.

I motsetning til for eksempel iPodens software-baserte volumsperre, som enhver tre-åring med respekt for seg selv og sin alder klarer å skru av i løpet av toppen tjue sekunder, kommer iHearSafes sperre i form av elektronikk som er gjemt bort under en ugjennomtrengelig (relativt sett) liten klump på ledningen.

Billig - og billig.

Prisen på øretelefonene er knappe 200 kroner, så vi antar at sperren er det viktigste her - ikke lydkvaliteten.

Men så består da også målgruppa av en gjeng individer som sier høl! høl, da, pappa! når den opptrekkbare spilledåsen blåser ut hørene på opphavet, så hi-fi-lyd er kanskje ikke det viktigste.

Artikkelen fortsetter under annonsen