Her er singelringen

Singel og desperat eller singel og stolt? Denne ringen passer uansett!

Å være singel trenger ikke nødvendigvis være en trist og kjip tilværelse, selv om alt og alle rundt deg innbiller seg at du bare er noen sekunder unna nervesammenbrudd fordi du enda ikke har skaffet deg verken ektemake, bikkje, unger eller volvo.

LES OGSÅ:

Det finnes såkalte kurer mot singeltilværelsen, gjerne i form av selvutviklingsbøker eller singelkurs, som skal skaffe deg en kjæreste raskere enn du rekker å si bryllupskake.

Det greieste er kanskje å ta turen ut på byen for å finne seg en bedre halvdel i froskehavet. Men hvordan skal du på en mest effektiv måte opplyse omverdenen om din enorme singelhet?

Et alternativ er jo å ta med genkartet ditt, og overbevise alle du møter om at eventuelle unger du lager er potensielle fotballstjerner. Eller du kan gå til innkjøp av denne singelringen, som med sin blotte tilstedeværelse skal skaffe deg enorme mengder oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Populær.

Singelringen har faktisk utviklet seg til å bli en aldri så liten farsott. Per dags dato skal rundt 20.000 mennesker fra 17 ulike land gå rundt med den lyseblå ringen på fingeren.

Hver ring har en unik kode som lar eieren registrere seg på nettet, og bli medlem i en singelringklubb.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Singelringen kan bli din for rundt 350 kroner. En liten pris å betale for å finne mannen eller kvinnen i ditt liv.

Her kan du lese om flere rare dingser!

Kilde: Firebox