Her er røykemobilen

Mobiltelefonen som også er en pakke sigaretter.

Hvis en produsent hadde dristet seg til å slippe denne mobiltelefonen på markedet her hjemme hadde det sannsynligvis utløst et ramaskrik uten sidestykke.

LES OGSÅ:

Sigaretter på innsiden.

Telefonen ser ut som en vanlig sigarettpakke og på mange måter er det akkurat det den er. Under panseret finnes det nemlig et eget rom for sigarettene dine. Alt du trenger å gjøre er å dytte ned dekselet, og vips er du kjempepopulær i røykegjengen.

Ikke bare kan røyemobilen potensielt gi deg lungekreft, men du kan selvfølgelig også bruke den til å ringe med. En innebygd MP3-spiller lar deg nyte musikk på bussen, og et minnekort av typen SD sørger for at du har plass til en haug med album. Skjermen har en størrelse på 1.5 tommer.

Et VGA-kamera er plassert på siden av mobiltelefonen slik at du kan knipse bilder i festlige lag, men ikke regn med at bildene vil ha spesielt god kvalitet.

Kommer i en lekker eske.

Telefonen har en prislapp på 175 dollar, altså rundt 1.100 kroner. Med på kjøpet får du en pakke sigaretter av merket Chonghwa og en lighter. Det eneste som mangler er et matchende askebeger.

Du må ta turen til Hong Kong for å skaffe deg et eksemplar.

Kilde: gearfuse